Van Barosu 28. Olağan Genel Kurulu 8-9 Ekim 2022

• 14.10.2022 14:42

Van Barosu 28. Olağan Genel Kurulu 8-9 Ekim 2022

Van Barosu 28. Olağan Genel Kurulu  8-9 Ekim 2022 tarihlerinde Gerçekleşti

Van Barosu 28. Olağan Genel Kurulu 8 Ekim 2022 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul ve sonrasında 9 Ekim 2022 tarihinde yapılan oy kullanma işlemleri ardından tamamlandı. Genel Kurul Divan Başkanlığına Av. Abdulbasit BİLDİRİCİ, Başkan Vekilliğine Av. Abdulmenaf KIRAN, Üyeliklere Av. Fatma ALBAYRAK ve Av. Gözde DEMİRBAŞ seçilmişlerdir.

Baromuz üyesi meslektaşlarımız Av. Hamza ÇİFTÇİ , Av. Sinan ÖZARAZ ile Av. Turan ECE’nin Baro Başkanlığına aday olduğu 28. Olağan Genel Kurul sonuçlarının İpekyolu İlçe Seçim Kurulu tarafından kesinleştirilmesiyle birlikte kurullara seçilen meslektaşlarımızın görevleri başlamıştır.

Genel Kurul Sonrasında;

Baro Başkanlığına, Av. Sinan ÖZARAZ

Yönetim Kuruluna, Av .Nazlı POLAT, Av. Zeynep KUTLUK, Av. Cihan YAMAN, Av. Sipan GÖKHAN, Av. Bayram BAYKAL, Av. Dilan KUNT AYAN, Av. Cihad SARGUT, Av. Rohat KURT, Av. Deniz YILDIZ ve Av. Erdal TEMİZALTIN

Disiplin Kuruluna, Av. Esra İdil SALAZ, Av. Ömer ALAGÖZ, Av. Ersin BİRİCİK, Av. Sedat KULA ve Av. Vasfi AKTAŞ

Denetleme Kuruluna, Av. Ayhan BEGİŞ, Av. Naci DUMAN ve Av. Serap TAŞKIRAN

TBB Delegeliğine, Av. Zülküf UÇAR, Av. Mehmet KURT ve Av. Alihan ÖZTÜRK seçilmişlerdir.

Baro Başkanlığına, Yönetim Kuruluna, Disiplin Kuruluna, Denetleme Kuruluna ve TBB Delegeliğine seçilen tüm meslektaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Van Barosu Başkanlığı