TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ’NİN (TBB) 2021/39 SAYILI DUYURUSU

28 Eylül 2021

DUYURU NO:2021/39

Konu: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunun “Salgın Dönemlerinde İnsan Hakları Uluslararası Sempozyumu” konulu yazısı hakkında.

Türkiye İnsan Hakları Eşitlik Kurumu’nun “Salgın Dönemlerinde İnsan Hakları Uluslararası Sempozyumu” konulu yazısı ile 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle 08 Aralık 2021 tarihinde Ankara’da “Salgın Dönemlerinde İnsan Hakları” konulu bir uluslararası sempozyum gerçekleştirileceği ve sempozyumda sunulacak tebliğ özetlerinin ve tam metinlerinin ekte paylaşılan afişte yer verilen takvime uygun olarak sempozyum@tihek.gov.tr  e-posta adresine gönderilmesi gerektiği bildirilmiştir.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunun “Salgın Dönemlerinde İnsan Hakları Uluslararası Sempozyumu” konulu yazısı ve ekindeki afiş ilişikte gönderilmiştir.

E k i    :

1-) Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Yazısı ve Afiş

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 438 - Çoğul : 945 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 784266 - Toplam Çoğul Ziyaret : 3087873 ]|-